Naša priča

NAŠA PRIČA

Upoznavajući Lynx proizvode upoznat ćete i nas same. Mi smo sasvim obična (a opet sasvim posebna) obitelj iz kvarta, koju susrećete u šetnji rivom, ili na kazališnoj predstavi. Koji su glasni na roditeljskom sastanku. Koji zapnu u gužvi na semaforu. Ali s druge strane, mi smo i luđaci koji su hrabro otišli iz komfor zone sigurnog posla. Oni koji žele pomicati svoje granice. Mi smo oni vikendima bježe u osamu Gorskog kotara. Bježe na svoje imanje, svome vrtu, svojem voćnjaku, svojem aromatičnom vrtu. Svojem destilacijskom kotlu. Svojem kaminu na drva. U energiju prirode, tišinu goranskih šuma. Daleko od sve buke ovog svijeta. Daleko od energija užurbanosti i silnog moranja.  

Mi smo obitelj koja bezrezervno stoji iza Lynx proizvoda, poštujemo prirodu i sva živa bića u njoj i ne odstupamo od  životnih vrijednosti koje gajimo u ime profita. Znanje, integritet, autentičnost, ljubav prema Majci zemlji i svom životu na njemu. To su vrijednosti koje gajimo.

Mi smo oni koji znaju kako se destilira. Mi smo oni u koje ćete steći povjerenje.

MARIN MIHALJEVIĆ ŽULJ je doktor biotehničkih znanosti iprofesor za jaka alkohola pića na Sveučilištu u Zagrebu. Zaljubljenik udestilaciju. U svoje slobodno vrijeme pali svoju veselu mašinu i kao prof. Baltazar čeka da potekne savršena kapljica.

MAJA ŽULJ MIHALJEVIĆ doktorica je biotehničkih znanosti koja je svoju uspješnu znanstvenu karijeru zamijenila poduzetništvom, u želji za slobodom, smislom i više vremena za ono što ona stvarno voli – obitelj i biljke. Bilo one za jelo, fermentaciju ili maceraciju.

KONTAKT
Lynx Craft Distillery, obrt za jaka alkoholna pića
Rtić 10, 51328 Lukovdol
+ 385 95 90 30 224
info@lynxcraftdistillery.hr